Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopplöst förälskad


jag är hungrig
..men
vill inte äta

jag är törstig
....men
vill inte dricka

jag är trött
......men
vill inte sova

förälskelsen är
........nog
klarar mig utan

allt utom kärleken
..........den
är mitt enda behov




Fri vers av J.Larsson
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-01 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson