Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under och efter ett destruktivt förhållande


Prefix

Förvirrad
Förtvivlad
Förgäten
Försummad
Förirrad
Fördummad
Förändrad
Fjättrad
Förunnad
Förbättrad




Bunden vers (Rim) av Calina
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-01 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Calina
Calina