Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min son.


Moderskärlek

Ligger tätt intill i gryningen
Med näsan mot din panna
Vill få tiden att stå still,
Få klockorna att stanna
Vi delar varje andetag
När ljuset gör vår natt till dag
Och jag vet, dit åren tar oss
Är det alltid du och jag




Bunden vers av Calina
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-17 05:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig närande kärlek
2016-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som berör mitt modershjärta!
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Calina
Calina