Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösterikt, spirande

Vem håller mig
när jag är svag?
Vem vaggar mig tills natt blir dag?
Vem tröstar mig och ger mig ro,
vem hjälper mig att våga tro
Att långt därinne,
bakom hon som är så svag
Finns ett vackert, växande, spirande Jag




Bunden vers (Rim) av Calina
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-01 10:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så bör du naturligtvis behandlas, så att din inre gudinna blomstrar ut, bestärkandes ditt hela jag

gudinna du
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Calina
Calina