Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
141028


Livet är min älskare

Livet är min älskare,
Skadar mig som alla före.
Sårar och sviker
och lämnar mig förvirrad och tärd
i spår efter en kärlek helt på Livets villkor.
Så fort de första stegen mot ömhet och tillit är tagna,
lägger jag mig ner och blir medgörlig,
ger upp i underkastelse.
Inte konstigt då
att Livet tar för sig och utnyttjar mig som det vill.




Fri vers av Calina
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-28 13:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl livsbetänkt om hur det så kunne va
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Calina
Calina