Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det slår aldrig fel


Är alltid ute i sista minuten vad det än gäller

Kommer alltid sist

Och det trots att jag precis innan har haft all tid i världen

att hinna med det jag ska göra

Så varför det har blivit så vet inte jag

Men eftersom jag ändå alltid kommer i tid så bryr jag mig

inte så mycket om det där utan låter det

istället bara va...

Det slår aldrig fel!

1/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-01 12:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En ganska vanlig företeelse, det där... huvudsaken är ju att du hinner i tid, men det kan ju bli lite stressigt...
2014-10-03

  anits VIP
Du kanske är en tidsoptimist?
2014-10-02

    AgnesKenshin
en tidsoptimist:)
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel