Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför håller du min hand så hårt
när du ändå vill släppa?

Varför viskar du i mitt öra
när du ändå ekar i min själ ?

Varför ler du så vackert
när mina ögon är fulla av tårar ?

Varför låter du mig hoppas
när du redan vet?

Varför ber du mig att älska dig
när det är allt jag gör?                                                




Fri vers av Nafisa
Läst 841 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-01 15:34



Bookmark and Share


  bluedröm VIP
Samma fråga här. Varför är män så?
2014-10-04

  Schackpoeten
Hjärta och Smärta, bra balans
2014-10-03

  genni VIP
Du skriver äkta poesi, vackert och ömt skildrat!
2014-10-03

  Åsa Njunjes
Så mycket medveten smärta i den. Griper tag.
2014-10-03

  Connie
Den berör mig oerhört mycket!
2014-10-02

  Lars Hedlin
Berör inom..bra skrivit!
2014-10-01

  Tobias Haglund
Starkt och väldigt berörande!
2014-10-01

    Bo Malte
lysande...
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa