Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in i natten

jag vaknar med panikslagna tankar
med hjärtat i halsgropen

min första tanke är vad är klockan!
jag tar upp mobilen
som ligger på nattduksbordet

01:26

okej jag har inte försovit mig
jag letar efter symbolen i högra hörnet
den visar att jag har ställt väckarklockan

jag lägger ner mobilen
blundar
somnar om

jag vaknar med panikslagna tankar
med hjärtat i halsgropen

min första tanke är vad är klockan!
jag tar upp mobilen
som ligger på nattduksbordet

03:05
jag ska upp om fyra timmar det är lugnt
jag säkerhetskollar att symbolen finns där
i det högra hörnet
den lyser klar och stark

jag lägger ner mobilen
blundar
somnar om

jag vaknar med panikslagna tankar
med hjärtat i halsgropen

min första tanke är vad är klockan!
jag tar upp mobilen
som ligger på nattduksbordet

05:12
kollar symbolen
blundar
somnar om

jag vaknar ingen
åh nej!
tänk om klockan inte ringt !
jag kanske har försovit mig!

jag kastar mig över mobilen

06:55
klockan ringer
07:00
lika bra att gå upp.....





Övriga genrer av svartpost
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-01 17:04



Bookmark and Share


    Julia Sixten
Som ett slag i magen! Starkt! Älskar den här dikten!!
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost