Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om torrbollen



- Vet du vad som skiljer mig från andra torrbollar?
- Jag kan skratta.

Vet du likheten med andra torrbollar?
- Jag skrattar helst inte åt mig själv.




Övriga genrer av Annika Persson
Läst 342 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-01 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson