Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två människor

Kallt kaffe,
Två koppar halvfulla.
Ord som flyter samman med varandra
När deras ord och tankar vandra
två människor
ett språk tillsammans
Och tiden är bortglömd sedan länge
Närhet
utan någon intimitet
Två individer
Med positiv laddad atmosfär
Inget begär
men en önskan dom emellan
Som mellan människor är allt för sällan
En viskning
Jag vill vara din
Och en tyst fråga
om en brinnande låga
När får jag träffa dig igen?
Ett beslut saknas än
Fastän dom drömmer om varann
han hemma i sin säng
och hon ute på en blomsteräng.




Fri vers (Fri form) av Maja Starchild
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-02 00:38



Bookmark and Share


    Bo Malte
bågar måste spännas...
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild