Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvarande men frånvarande


Hon sitter där så sött i klassen helt uttråkad och drömmer

sig bort där hon är en liten prinsessa på ett sagolikt slott

när den noble riddaren behagar komma in ridandes

på gården i högsta galopp

Han som har kommit för att hämta henne till träningen

efter skolan där de dansar Zumba som sport

Och där ringer skolsignalen ut för dagen då hon åter

vaknar till liv när hon skyndar sig långsamt ut på gården

Och vad står inte där

Jo, om inte den ståtlige skinande riddaren från hennes

drömmar med sitt lika ståtliga fullblod till hingst

Han som har kommit för att hämta henne till träningen

Hon tänker glatt

Någonting gott måste jag bara ha gjort här i livet eftersom

jag har fått all denna lycka på min lott

Yippie!!!

Ken Cassel
2/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-02 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel