Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsmuskeln

Var dag har nog av sin egen

inte bara plåga

utan var dag har nog av

både sin glädje och sin smärta

Den ska inte belastas för mycket

Den är som en muskel

som inte skall belastas

för hårt

Även kommande dagar

behöver all kraft




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-02 12:01



Bookmark and Share


    Mike Nph
Ordets mästare!
2014-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
2014-10-02

    Sefarge VIP
Mattheus 6:33 ?
Vissa Ords tankar
Är bevingade
Och komma
Åter.
Tack Valter.
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP