Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självömkan

Skulle du kunna vara levande
om inte livet tog dig
dit drömmarna ville gå.
Hade du då orkat
igenom morgondagen
som om den var som idag.
Eller hade du slukats
i självömkan.




Fri vers av rockenroll blåa
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-02 14:37



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Bra där! Mycket klokt sagt genom och mellan raderna.
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa