Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vers från tonåren

Bakom perongen, bakom huset

Bakom glädjen, släckta ljuset

Innan åren, innan smärtan

Innan vilsna, brustna hjärtan

Bakom ekarna på ängen

Gråta ensamt, tyst i sängen




Bunden vers (Rim) av rockenroll blåa
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-04 00:29



Bookmark and Share


  Levina Storåkern
Fina bilder
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa