Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som kaffe och natthimlen och allt som är fantastiskt

Hennes ögon är som kaffe utan mjölk i

Som natthimlen

Allt stort får plats där

Allt stort fastnar i henne

Hela göteborg ryms mellan hennes skuldror

 

Bröstet sväller sväller sväller

Tunga hjärtslag

Fullkomligt lugn 

Fingrar ihopflätas

Vågorna i hennes bröstkorg

 

Ett finger i min mun

Jag vet att jag behöver vara i henne

Mitt lilla rum blir vårt skyddshelgon

Våra andetag blandas ihop och förenas

Våra kroppar blir en

 




Fri vers (Fri form) av rockenroll blåa
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-06 14:20



Bookmark and Share


  Niliboy
Klurigt och vaket men inte hurtigt!
Bravo!
2020-07-08

  SatansSon VIP
den var udda här. bra.
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa