Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag slåss inte

kanske jag borde
men min trötthet

förlamar mig till
en snart stelnad

stod av fridsamma
gäspningar




Fri vers av Bengt VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-02 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP