Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På anslagstavlan vid Centrum!


Pepsi och Coca-Cola efterlyser Dry Gin för en drink
tillsammans i all vänskaplighet...

Weed White Queen söker Black Forest high
för en coctail på två...

Kalle har tappat bort sin stora bruna Nalle vid det stora torget
Har någon sett till den
Hittelön...

Upphittat
Matkasse med diverse mejeri varor
Fås tillbaka efter beskrivning...

Ken Cassel
2/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-02 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel