Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon föddes en höstdag liten och svag


Och det första hon fick var tröst då hennes mamma

gav henne sitt bröst

Och redan då hade hon pipor

Så hon var som en liten ängel som hade kommit till jorden

för att dela med sig av sin vackra

och silkeslena röst

En röst som skulle eka över hela världen från väst till öst

Den undersköna sångerskan Beyoncé Knowles

Så i och med henne är en stor stjärna född...

Ken Cassel
3/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-03 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel