Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga se in i mörkret.

 

Ibland behöver vi ha ett visst mörker för att se stjärnorna.
Just de stjärnorna som kommer att betyda nått för oss nu och i framtiden.

De som kommer beröra våra hjärtan,de som vi kommer komma ihåg i vårt minne.

Så var inte rädd för mörkret, för just där i mörkret finns det speciella ljuset,det som betyder nått.




Fri vers av Angel of love
Läst 354 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2014-10-03 09:22



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så sant....
2014-10-20

  Ljusletaren
Mycket sant ordat/kram
2014-10-13

  Eponine
Vackert och tröstande !
2014-10-10

  agneta pichler
sant..

vi måste se de mörka
för att skönja de vackra..
2014-10-07

    ej medlem längre
Så sant, så sant.
2014-10-07

  ULJO
Skrivet med stor kärlek och insikt
2014-10-06

  Fem hjärtan VIP
Vackra och sanna rader.. Precis så..!
2014-10-05

  Lasseman VIP
Jösses vad jag känt det så här många gånger... brukar gå ut på trappan och titta mot stjärnorna och bara filosofera och fantisera..
2014-10-04

    ej medlem längre
Vackert och tryggt skrivet.
<3 kram
2014-10-04

  Maria Sundelin VIP
Känner igen den känslan.
Kramar
2014-10-03

  Rise Little One
Tröstande ord som betyder mycket för mig...
2014-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet...
2014-10-03

    ej medlem längre
Ja stjärnorna lyser starkast i mörker - en berörande text med budskap i.
2014-10-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Mörker kan vara barmhärtigt när ljuset är för starkt. Men båda behövs. Fin text!
2014-10-03

    Dan Myrbeck
Bra och fint skrivet. Visst behöver ljuset mörkret som kontrast för att skina klart.
2014-10-03

  Connie
Vackra ord till tröst! Allt liv börjar i mörker!
2014-10-03

  stig wikman
MÖRKRET
ÄR
SANNINGEN.

KRAMTILLDEJ.
2014-10-03

  Lars Hedlin
Just så är det sannerligen....kram
2014-10-03

    AgnesKenshin
ja, för mörker o ljus går hand i hand.
2014-10-03

    ej medlem längre
Dina ord ger tröst och hopp.
2014-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2014-10-03

  louisegirl
Så sant och fint skrivet..
2014-10-03

  Ponkla
Bra formulerat! Även i en biosalong, ljuset går ner och man ser stjärnorna. :)
2014-10-03

    ej medlem längre
Så sant!
2014-10-03

  M M Mannheim VIP
Var och en borde ha en stjärna på natthimlen! Och kanske har vi det! Fina ord om mörker och ljuset. den känns trygg.
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love