Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets dans

Dansa livets dans

Först måste du lära dig
grundstegen

Den fria dansen kräver
fokus på dina egna steg
och rörelser

Ju mer du behärskar din
kropp kan du uttrycka Dig

Och visa vem du är

Det är bara du själv
de fysiska lagarna
som sätter dina gränser

Om du vill dansa avancerat
så får du räkna med många
vurpor och en del smärta

Par dans blir svårt om din
partner inte kan grunderna
och följer dansens regler

Du kan hjälpa till genom
ärlighet och uppmuntran

men

om din partner vägrar lära
sig grunderna för samspel
och dansens livsrythm och
partnern hela tiden gör så att
du tappar fotfästet så måste
du släppa greppet och
dansa vidare

Under lång tid kan det bli
en evig ensam dans men
du kan under tiden utveckla
dansen till allt högre
nivåer

Hjälpa de som verkligen ihärdigt
jobbar och vill lära sig.............











Fri vers av WyS VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-21 15:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt livs givande!
2015-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text...trevlig vinkling...
2015-11-22

    Marica Dahl
Snygg liknelse!
2015-11-21

    ej medlem längre
En klok och fin text!
2015-11-21

  elinmb91
Väldigt klok text med ett bra och tydligt budskap! :)
2015-11-21

  i af apa
fint, klokt & samtidigt rolig text,
precis som danssteg...
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP