Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballerina

van att disciplinera sig
i andras ögon

första ställning
andra ställning
tredje ställning

söker att böja sina känslor
som lemmarna
att tukta dem maximalt

balançoire
aplomb battement temps lié
plié

grand pas controlée

övertygad om att allting
handlar om övning

pas de cheval
tendu

att det alltid finns en barré

vänta bara tills hon ser-
livet är fullt av tomé: fritt fall
från höjder




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-03 15:54



Bookmark and Share


    nånja
snygga övergångar
2014-10-06

  Li-Lo
härlig melodi och en fin övergång mellan perspektiv
kul i sitt allvar
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar