Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedsbrev

En dikt är alltid hoppingivande.
Den springer ur
skymningsländer bortom allt förstånd.
Liksom längtan efter dig.

Det är samma sorts upphetsning.
Den dallrar i samma synapser,
orsakar samma åskbränder i hjärnan.

Ingenting tänder på glöden lika bra
som en galen rad.
Djävulen blåser mot varje ord.

I antiken var elegansen paradiset.
Och du, min älskade,
kommer att sakna den här smärtan
en dag.




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-03 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar