Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett landstingsbrev idag...Oktober Rosa bandets månad...


Förändring

"Förändring"

Ett brev...så snart...

River upp det...

Hjärtat slutar att slå...

Glömmer att andas...

Läser...andas ut...hjärtat slår...

Mammografin visade ingen förändring...

Tänker på de som får beskedet...

Förändring...

Förändring...

Förtvivlan...

Så ge vad ni kan...köp Rosa bandet...

Då kan fler få beskedet...

Ingen förändring...

 

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-03 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viktig text. Jag stöder rosa bandet för min dotter skull och även för alla andra kvinnor.
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann