Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korphacka

 

 

 

hacka hacka hacka
använd din korphacka
ta det du kan nå
från mitt ömkliga hjärta

bit för bit
en mindre och en större
fortsätt
du vet att du mår bättre
ta, bara ta
allt mitt är ditt

lämna mig sedan
använd
förbrukad
tom och ensam

säg ingenting
bara försvinn
som om det vore din rättighet

vem bryr sig?
inte du
inte någon
förutom jag
(det spelar väl ingen roll?)

låt mig läka
även om det gör ont
om det tar år

kom sedan åter

hacka hacka hacka
ta från mitt äckliga
värdelösa, oälskade hjärta
och må bättre

jag har slutat bry mig
om vad jag vill
jag vill bara
att andra ska må bra

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-04 05:32



Bookmark and Share


  Miss Hallonröd
Jag hoppas att du är medveten om att du inte har ett äckligt, värdelöst och oälskat hjärta. För mig är du värdefull och älskvärd.
2014-10-06

  Carina Bendix
Mycket starkt och berörande. Hoppas du finner någon som vill få DIG att må bra. Och som fyller på ditt hjärta med mängder av kärlek. <3
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP