Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte någon annans business


om vem jag älskar och håller av

Om jag nu vill behålla det för mig själv

För det är inte förbjudet

Så på det finns det inga som helst krav


Det är inte någon annans business om jag så skulle

skänka bort alla mina pengar på välgörenhet

För det är inte förbjudet, såvitt jag vet

Och det här är ju även min planet

Skulle tro det


Det är inte någon annans business om jag vill vara

dum eller snäll

Om jag så står och skäller på dig eller ger dig

en god karamell

För då är det våran business

Och då ska ingen annan lägga sig i, då det inte passar sig

Så håll er undan ni andra bara

För det här klarar vi av själva

Okej?!

Det är inte någon annans business...

Ken Cassel
4/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-04 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel