Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag gick


så gav jag henne en puss och kram som jag hade beräknat

att de skulle hålla hela dan

Ända tills jag kom hem ifrån jobbet igen

För efter att jag hade duschat och borstat tänderna

charmade jag henne till sängs där vi tog en liten sväng

Och vilka känslor sen

Men så är hon ju också min käraste vän

Den som jag älskar och håller av

Så om det skulle hända henne någonting skulle jag gå

och dränka mig i närmaste hav

För det är ju bara henne som jag vill ha...

Innan jag gick!

Ken Cassel
4/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-04 12:36



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
starka känslor som förmedlas i rask fart i ganska lättsam ton!
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel