Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att det hade tagit slut


träffade han en dag på hennes nya kille då han säger

till honom

Nu är det din tur att försöka göra henne lycklig

Men om jag så får höra att du som så rycker ett hårstrå

ifrån henne, så kommer jag att leta rätt på dig

Men du verkar ju vara en reko kille vad jag har hört på stan

plus att jag har sett att ni ser så lyckliga ut tillsammans

Så helt okej

Ta hand om er

Hej!

Ken Cassel
4/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-04 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel