Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min alltför spruckna fasad

jag känner mig som
en sprucken vas

en vas någon
kastat i golvet
slängt i väggen
låtit ett regn av glassplitter
falla som dam
över det polerade trägolvet

de limmar ihop mig
men vissa flisor
för små för ögat att se
ligger kvar där än
och glittrar
i solskenet




Övriga genrer av svartpost
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-04 14:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost