Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom kallar mig för Dr Feelgood


då jag alltid får alla att må så bra

Får de att skratta eller gråta av glädje mest varenda dag

Berättar bara några roliga historier för dem

Får de att känna sig behövda

Får de att känna att de är någon som någon annan

mer än gärna vill ha

Får de att känna att de är lika goda som choklad

De bästa av medborgare i denna stad

Och varje gång som jag lyckas med detta blir jag också

alltid så himla otroligt glad i mina goda vänners lag...

Dom kallar mig för Dr Feelgood!

Ken Cassel
4/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-04 22:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt Ken att du är så positiv!
2014-10-05

    AgnesKenshin
och låt oss hoppas även sjungande dr feelgood blir - när det behövs - omhändetgen :)
2014-10-05

  genni VIP
Den låten kommer jag ihåg från min ungdom, gör du? ler, Dr Feelgood
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel