Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är när kärleken är över


som hjärtan blöder från norr till söder

Känns genast lite ensamt och tomt i själen

då det är kärlek som vi alla behöver

Kärlek som vi söker

Någon att få krama om

Att bara få ha någon att prata med

För det är ju inte alltid som man vill vara helt ifred

Så det är när kärleken är över som man ganska så lätt

försöker att trösta sig hos sina

systrar eller bröder

De som känner en så väl

Jasså, har tjejen din sagt farväl...

Ken Cassel
4/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-04 23:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt när det blir så...då behövs mycket tröst...
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel