Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytbryggan

Flytbryggan kränger,
skakar i vindbyarna,
förtöjningarna gnäller övergivet.

Kanske den redan saknar båtarna? -
Upplagda för vintern.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-05 19:09



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fin stämningstext - och lite roligt med det vackra ordet flytbryggan! Här i öst har jag aldrig hört det, men nog pontonbrygga. Höst är det också i öst...
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP