Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen nalkas varsamt



himlen är
ännu stjärnbeströdd



speglar glittrande
din blick


som för några
timmar sen



etsade mig
naken



i skydd
mot natten




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 152 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-06 06:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Välbehagligt starkt naket!
2014-10-06

  Tobias Haglund
Bildrikt och vackert.
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell