Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon som kan raffinera ned denna till något kortare? :)


Sanningen - Livets Syfte (oraffinerad snälla förenkla)

Du glömde;
Ett lagom grått händelsefritt Neutralt Rum i Evighet.

Känsla av värde?
Goda Rätt eller Onda Fel?
Ur Universellt Perspektiv?
Flöden till ordning av Stabil Potentiell Energi.
Entropi.
Lagom.

För dig och mig?
Social konstruktion.
Inse, eller luras.
Hur skapar vi den?
Trixen får du söka själv.

Men avspeglar universum att du utvecklar;
TILLIT.
INTEGRITET.
KARAKTÄR.

Skapa stöttande omständigheter.
Var inte Lättlurad = ej pålitlig.
Lagom misstänksam.

Vanor!

Utveckla Kontroll över känslor och tankar.
Meningen med livet när du vaknar.
Öva! Enda vägen. Exempelvis Mindfulness.

Sluta jaga. Men bli kraftfull i ordningskapande.
Går endast via spelets regler;
Skaffa lagom Pengar och makt.

Eller räcker det att krypa in i sin mussla.
"Hej då"
Nej!

Om DU visste allt;
Ett lagom grått Neutralt Rum i Evighet.
Skulle du bli Uttråkad.

Den bittra sanningen.
Den Lidande människan.

Spelet syfte? Öka kontroll.

Som ville glömma;
Ett lagom grått händelsefritt Neutralt Rum i Evighet.




Fri vers (Fri form) av O Raffinerad
Läst 123 gånger
Publicerad 2014-10-06 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

O Raffinerad