Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Asperger, ADD och saknad av socialt samspel


acceptera hat - ingen förväntan - ingen besvikelse

hur kan man acceptera att bli hatad

missförstådd

inte bry sig ett dyft

låg förväntan - skapar inte besvikelser

får inte fokusera på det som självuppfyllande

måste nog fråga annorlunda

* * *

vi alla har gnutta av hat

ondska

tanklöshet

som försvinner i ett handsvep

jublar in trollkarlen

som sen gör tabu - buuuu!

hat hat hat

* * *

jag - den överkänslige

otvunget möte - att inte slaviskt dras in i andras tankar

tar all min energi - stressar

mixas ihop - där goda avsikter blir pannkaka

stress - blir missförstånd

hur kan man acceptera att bli hatad




Fri vers (Fri form) av O Raffinerad
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-06 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

O Raffinerad