Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5% chans till applåd!


Super Marios Röda flugsvamp

Flug var flyg
Sväva

Super Marios styrkehonung
Magisk svamp

Somadrycken
Elixiret

Vikingmusklig muskimol
Amanita muscaria

Röd flugsvamp
Torkade, sedan i åttiogradigt vatten

Gott
Hälsa intakt sa blodanalys

Men skippa
Super Marios svamp är inte denna

Uppmuntras inte - det är Självmordsbenäget
Såvida du inte Har ett forskningsteam i hand

Finns bättre saker i vinterkylan
PK-Noll, internettroll




Fri vers (Fri form) av O Raffinerad
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-06 12:58



Bookmark and Share


    O Raffinerad
Spice borde vara sämre. Snarare att läsa poesi eller gå till doktorn kanske. Eller vad anser hen?
2014-10-06

  Onomatoprofet VIP
som tex spice
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

O Raffinerad