Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Issolerad och Rädd

Varför bry sig om sin historia? Ursäkter?
Ändra omständigheter istället.
Ändra syn.
Historia är alltid dynamisk i ljuset av händelsen.
Du bevittnade något hemskt.
Blödande människa - ett mord på öppen gata.
Sprang iväg - fort - i panik.
Ringde inte någon, det måste redan någon annan ha gjort.
Du isolerar dig - omedvetet.
Vill glömma och inte prata om händelsen.
Du blir olycklig och otrygg utanför hemmet.
Två år senare vågar du dig till bio..
Men vänta!
Vad fan!
Det var ju dom! Aha... det var bara en film.
Jag missade inspelningskameran.
Aha-upplevelsen var total.
Tänk om du missat denna bio!
Tänk om det varit på riktigt då?
Vad är skillnaden?




Fri vers (Fri form) av O Raffinerad
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-07 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

O Raffinerad