Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svordom-donet

jävla idiot sa cyklisten
jag korsande cykelbanan
alldeles för nära tyckte cyklisten
det tyckte inte jag

cyklisten cyklade snabbt iväg
jag fick inte en chans att svara
orättvist
ilska i mig

sedan insåg jag
jag var mer vaksam inför nästa möte
förlåt
tack

nästa gång någon svär
då ska jag försöka
se nyttan

ett Svordom-don

_____________

Den eftertanken måste väckas
När någon luras

Kanske Oavsiktligt
Markera argsint, men rättvist

ett Svordom-don




Fri vers (Fri form) av O Raffinerad
Läst 137 gånger
Publicerad 2014-10-06 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

O Raffinerad