Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumma jävel

Hur självbedrägeriet i sökande efter mirakel fungerar
De som ger dig ett löfte
Som ändå besannats

Ett de som skrattar åt dig
När något inte besannas
För det var underställt deras vilja

Han sa att jag skulle andas!
Det gjorde jag också!
Allt han säger måste vara sant - värt miljoner
God Mirakelman

Han sa att kapplöpningshästen skulle bli världsbäst
Ingen satsade på och försörjde den - Tur
Hästen är ju sämst och döende
Ond Lögnhals




Fri vers (Fri form) av O Raffinerad
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-08 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

O Raffinerad