Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj verklighet

Det är aldrig för sent
Att bli lycklig

Allt du avvisat
En sköld
Mot besvikelser

Det är okej
att börja nu

du är rikare än han
med en halv miljard i skuld

som gick förbi uteliggaren
En halv miljard rikare

Poesi föder tankar
Tankar föder tankebank
Tankebank blir referensramar
Referensramar blir din tolkning
Din tolkning är din verklighet

Konspirativ argsint oförståelig poesi
Stärkande vacker förståelig poesi

Vilken verklighet väljer du?




Fri vers (Fri form) av O Raffinerad
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-07 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

O Raffinerad