Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du

Bara din bild.
Bara dina ögon.
Dina läppar. Den nedre,
höger hörna.
Min galenskap där.
Bara din tunga.
Dess spets.
Dess mod.
Dina fingertoppar bara.
Huh. Bara
du. Bara ditt bröst.
Din mage.
Bara kolonnader
av dina ben.
Ditt mörker. Bara
du.




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-06 14:19



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Hon måste har varit super speciell. ??
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar