Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In Memoriam Srebrenica

Jag har seglat ut
mot öarna i öster.
Jag har tagit dig med
ända hit.

Jag vill visa dig
solens skimmer i vatten-
ljusets lek
över dolda sjöar.

Ser du?-
Du är inte här
men jag har tagit dig med
ända hit.




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-06 14:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Bakom de vackra
orden skönjer jag smärta ....
2014-10-07

    nånja
Öm :)
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar