Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

jag borde skärpa mina sinnen nu
inför den stundande faran

men öronen är helt döva
av hjärteslag




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-06 14:38



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
...
men öronen är helt döva
av hjärteslag

Snyggt fångat.
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar