Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kunde ha anat

Morgonen kliver in i köket med mjölk och honung
med vitt mjöl på händerna
lagar den crêpes till mina döttrar

den viskar ut hopp
inuti äggulor

Vem kunde ha anat
alla de spruckna kvällar
som äggskal som bryts i mörkret-
de slaktarnätter
med röda revben badandes
i blod

och se där- där är den igen
viskandes ut hopp i äggulorna

mjölk och honung och vitt mjöl
på händerna




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-06 14:48



Bookmark and Share


  Louise Sparring
Fin
2014-10-07

    nånja
Varm :)
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar