Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I våra cirklar

Du vet att jag ser
Allt det du vet
Att allt går runt
I våra cirklar
Cirkulera
För äntligen är vi här

I våra lyckorus
I våra egna ångor
Läser av din kropp
Bland våra egna skuggor

Du är allt jag vet
Finns inga böcker
Finns inga manus
Bara känslor
Insikter
Men jag vet allt för väl
Att vi är här
På just den punkten
Där allt började




Övriga genrer av Mike
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-03 17:29



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Fint skrivet. Jag gillar särskilt de tre första raderna i sista stycket, de är helt enkelt kanon :)
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike