Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dass poesi


Den som sitter här och skiter får bjuda på en liter
Den som inte detta gör får skita utanför...

Hoppa och skit så får du randiga ben
Pissa så blir du ren...

Ken Cassel
6/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-06 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel