Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom igen nu


Kom igen, kom igen, kom igen så går vi ut en liten sväng

och tittar oss omkring

För kanske vi då får syn på någonting nytt som vi inte har

sett förut

Någonting nytt som kan stimulera våran ut tråkighet

och vardagliga slentrian

Någonting som kan sätta lite färg på tillvaron från den

annars så gråa skalan

Någonting vad som helst som kan göra en lite nyfiken

och fräst

Så kom igen nu så går vi ut och målar världen lite granna

med våra fantasier så att vi får ståpäls...

Ken Cassel
7/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-07 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel