Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste inte om


hur mycket som jag älskade dig

Jag visste inte om hur mycket som jag brydde mig

Jag säger bara kärleks spel där allting går fel

Vet nu om att det är dig som jag vill ha

För vart jag än går så är det dig som jag ser överallt

medan du ler

Men så fort jag går fram till dig finns du inte där något mer

Som spårlöst försvunnen

Mystiskt

Måste bero på att jag saknar dig så

För nu kan jag ju inte tänka på någonting annat än oss två

Så snälla du, kom tillbaka till mig

Ja, jag erkänner

Har visst aldrig slutat att älska dig

Står här nu med en fruktansvärd ångest

Så jag bönar och ber...

Jag visste inte om!

Ken Cassel
7/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-07 05:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var ingen lätt situation...förstår känslan...:-(
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel