Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din


Jag är din om du vill

Så kom och ta mig utifall du vill ha mig

Ja, du får mig

För kan du inte se att jag står här med en kärleksfull min


Ja, jag är din och du är min

Vi är ingen annans

Så låt oss lagras tillsammans som ett gott rött vin

Och jag lovar att jag aldrig kommer att hytta med armen

emot dig som något svin

Men om vi inte är försiktiga har vi om nio månader

ett litet glin nog så fin

En liten flicka som brås på dig, älsklingen min

Så därför står jag här nu med öppna armar i väntan

på att du ska titta in

Komma in till värmen min ...

Ken Cassel
7/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-07 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel