Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling behöver diamant skyar


kaviar och månskens vin

Hon har inte bestämt sig ännu om hon vill ha mig

eller inte

Själv ser jag min kärlek djupt rotad och god

Hon är kvinnan på min jord

Så hon kan ta mig då kärleken min för henne blir allt

starkare och starkare för varje dag som går

Men jag går här ensam genom staden gator med en

och annan liten tår

Och jag kan inte vänta mycket längre

Går här helt vilsen i cirklar

Går i mina egna spår

Så snart måste hon bestämma sig

För kan hon inte se hur upprörd och oroad som jag är

över det här

Kan hon inte se hur jag mår

Som ett öppet sår som bara väntar på att få bli igen sytt...


Min älskling behöver diamant skyar

kaviar och månskens vin!

Ken Cassel
7/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-07 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel