Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets värde

att beskriva livet med en känsla eller värdering är omöjlig
då den stängligt förändras av glädje eller sorg

och värdet pendlar där i mellan minnet gör ont




Fri vers av den nakna poeten
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-07 08:21



Bookmark and Share


    vindklang
Få har satt fingret på det med så få ord. Mkt klokt.
2014-10-13

    Erika H
Inget är konstant. Inte ens under en dag förblir känslan densamma eller värderingen.
Är vi för kännande? För tänkande?
När det känns bra, varför kan vi inte stanna där?
Du beskriver så väl detta och får mig att tänka till. Det gillar jag. Och din text med.
2014-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Precis så är det.
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten